I SVE PRED OČIMA EVROPSKE RUKOMETNE FEDERACIJE: "Zmajevi" zaključani 48 sati u estonskom hotelu, bez hrane i prava da izađu na terasu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Polvi potiv Estonije igra utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

  • Sport

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 2

Izabranici Bilala Šumana napatili su se dok su došli na jugoistok Estonije, gradić s nešto više od 6.000 stanovnika.

Iz Sarajeva su putovali u Frankfurt, a potom iz Njemačke u estonsku prijestolnicu Tallinn, odakle su višesatnom vožnjom autobusom stigli na željenu destinaciju. A tamo ih je dočekao pakao. "Zatvoreni po ćelijama 48 sati, bez prava na terasu da izađu, bez obroka dva dana", napisao je na Facebooku Vojislav Rađa, član Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

On je dodao da su bh. rukometaši od 2. do 5. januara tri puta testirani na koronavirus i da su svi rezultati bili negativni. "To gospodi iz EHF-a i Estonije nije dovoljno. Momci, izdržite i ovo poniženje, odigrajte utakmicu i pobijedite, za sebe i sve one koji vas podržavaju i vole", napisao je, između ostalog, Vojislav Rađa.

(Hayat.ba) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...