SONJA KOVAČ IZNENADILA SVE: S dečkom spavala pod nebom, a iz ruke joj je jeo…

Prije nekoliko dana, još jednom blagdanskom fotografijom izrazila je najljepše želje i osvrnula se na 2020. 

  • Estrada

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Influenserica Sonja Kovač (36) nedavno je pozirala s dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem povodom blagdana. Prije nekoliko dana, još jednom blagdanskom fotografijom izrazila je najljepše želje i osvrnula se na 2020. 

- Neka nam 2021. bude bolja. Bez bolesti, bez potresa, s puno ljubavi i mira, svega onoga što je falilo u onoj teškoj godini! Imala je ta godina i svojih lijepih trenutaka, zaista je, toga se isto treba prisjetiti i biti zahvalan. Nadam se kako ćemo ponovno staviti osmjehe na lica - poručila je Sonja.

 24sata

Foto: Instagram

A potom se na prethodnu godinu osvrnula i fotografijama sa starih putovanja. Najprije je nekoliko njih objavila s putovanja u Finsku. Tamo je bila sa svojim dečkom te uživala na snijegu i prekrasnim pogledima.

- U zadnje vrijeme nemam volje stvarati novi sadržaj zbog svega što se izdešavalo, pa ću idućih dana objavljivati neka najdraža putovanja i lijepe trenutke iz 2020. Ipak je bilo i divnih trenutaka, a na tome isto trebamo biti zahvalni! - napisala je Kovač.

24sata

Foto: Instagram

S dečkom je tako spavala pod zvjezdanim nebom, a na snijegu se družila sa sobovima.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...