NAJAVA O KOJOJ BRUJI SVIJET: Novi James Bond postaje najseksepilniji muškarac na svijetu!?

Ovaj glumac porijeklom iz Zimbabvea na kladionicama je, naime, u samo sedam dana postigao koeficijent 16/1 pa su mu tako i šanse za ovu vrlo važnu ulogu u karijeri postale veće, ispred glumačkih imena Idris Elba, Sam Heughan, James Norton, Tom Hardy...

  • Show

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Iako su se kao nasljednici uloge Jamesa Bonda dosad spominjali glumci Idris Elba, Sam Heughan, James Norton i, naprimjer, Tom Hardy, kladionice u posljednjih sedam dana proriču neke druge mogućnosti. Ako je vjerovati tim predviđanjima, nasljednik Daniela Craiga u filmovima o Jamesu Bondu mogao bi biti, kako se sve glasnije spominje - mladi britanski glumac Regé-Jean Page (31).

Ovaj glumac porijeklom iz Zimbabvea na kladionicama je, naime, u samo sedam dana postigao koeficijent 16/1 pa su mu tako i šanse za ovu vrlo važnu ulogu u karijeri postale veće, ispred već spomenutih glumačkih imena.

Zgodni Regé-Jean, koji je djetinjstvo proveo u Zimbabveu, a školovanje završio u Londonu, glumačku karijeru započeo je na "daskama koje život znače", a televizijski debi imao je prije šest godina u BBC-jevoj seriji "Waterloo Road". Široj javnosti je, pak, postao poznat po ulozi markantnog vojvode Hastingsa u hvaljenoj historijskoj seriji "Bridgerton" autorice Shonde Rhimes, koja se upravo prikazuje na "Netflixu" i koju su do sada već pogledala 63 miliona ljudi.

A da nije glumac, otkrio je jednom prilikom, bio bi vjerovatno bubnjar u nekom bendu ili istraživač. Od potonje ideje odbila ga je pomisao da bi pritom vjerovatno nailazio na mnoge insekte, prije svega pauke, koji mu se baš i ne sviđaju. Kao dijete je bio glasan, zaljubljen u muziku i vječito u akciji s bratom Toseom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...