NOVA BRUKA RADONČIĆEVOG PORTALA: Objava „Avaza“ hit na internetu, i bivše sovjetske republike glasale za izbor Joea Bidena!?

Kongres je upravo potvrdio pobjedu Izbornog koledža novoizabranog predsjednika Joea Bidena nad predsjednikom Trumpom.

  • Mini market

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Prebrojavanjem tri izborna glasa u državi Vermont Biden i novoizabrana potpredsjednica Kamala Harris prešli su prag potreban za pobjedu.

Senat i Dom odbili su prigovore na izbacivanje izbornih glasova Georgije i Pennsylvanije za Bidena. Republikanci su se, također, usprotivili izbornim glasovima u Arizoni, Nevadi i Michiganu, ali prijedlozi su propali prije nego što su stigli do rasprave.

No, smijeh na društvenim mrežama izazvala je objava „Dnevnog avaza“, na čijim stranicama se moglo pročitati i kako su bivše sovjetske republike glasale za izbor novog predsjednika SAD-a.

Uostalom, pogledajte i sami.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...