MANCHESTER CITY NIJE ZABORAVIO EDINA: Komentar jednog navijača rekao je sve o boravku Džeke u tom klubu

Navijači su komentarima zatrpali Instagram profil "Građana".

  • Show

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Edin Džeko je na današnji dan prije 10 godina postao član Manchester Cityja.

"Građani" ga i danas nisu zaboravili pa su mu ovim povodom posvetili objavu na društvenim mrežama.

"Prošlo je deset godina otkad smo doveli ovu posebnu desetku", navodi se u opisu uz fotografiju Edina Džeke i Roberta Mancinija na dan predstavljanja.

Navijači su komentarima zatrpali Instagram profil "Građana", a jedan od onih koji su dobili mnogo lajkova napisao je: "Potcijenjen."

Čini se da je baš to prava riječ za karijeru Džeke u Cityju. Iako je uvijek klubu bio od koristi, čini se kako ga nikada nisu znali cijeniti dovoljno.

Zato znaju danas u Romi, gdje je kapiten i bukvalno jedna od ikona kluba, a uskoro bi mogao postati i drugi najbolji strijelac svih vremena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...