A, KOLIKO SI IH IMAO DO SADA: Slavni par pred razvodom, već su otkrivena i imena ljubavnika…

Već danima se piše o razvodu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa, čija je veza bila poput tempirane bombe.

  • Show

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

O problemima u njihovoj vezi govorilo se mjesecima, ali je vijest o finalnom raskidu ipak šokirala fanove koji su se nadali da će zbog svoje četvero djece, slavni par ipak pronaći zajednički jezik. Slavni reper godinama je potajno bio zaljubljen u svoju prijateljicu, a kad mu je napokon pružila šansu, bio je u sedmom nebu. 

Kanyea Westa njegovi su fanovi do tada imali priliku viđati u prepoznatljivom izdanju, ali kad je prohodao s Kim Kardashian, nije mogao skinuti očarani osmijeh s usana.

Čak je pristao biti dio showa "Keeping Up With The Kardashians", a pred kamerama je i zaprosio svoju dragu, na stadionu za bejzbol, uz muziku orkestra te pomoć njezine porodice, koja je, skrivena iza tribina, pratila gotovo filmsku prosidbu.

Mada se šuškalo da Kanyeovi prijatelji iz svijeta muzike, poput Beyonce i Jay-Z-a, ne mogu smisliti njegovu dragu, West i Kim uskoro su postali jedan od najmoćnijih parova svijeta showbiznisa, a svima je postalo jasno da je Kim, izvan hip-hop scene, postala popularnija od njega.

Par se vjenčao u Italiji 2014. godine, na svadbi se pojavio "svako ko je neko", a Kanye, koji je i modni dizajner, potpuno je preuredio garderobu svoje supruge i postao njezin osobni stilist kako bi je "oslobodio" izgleda tipične cure iz Kalifornije te pokušao pretvoriti u modnu ikonu.

Nekoliko su godina živjeli u sreći i podržavali se u svemu, a zatim su krenula šuškanja o problemima te najviše zbog Kanyeovog mentalnog stanja i brojnih ispada u javnosti.

Priča o prokletstvu muškaraca koji se vežu za Kardashianke, ponovno se počela pojavljivati u medijima.

Ipak, kako su se odlučili na proširenje porodice te dobili čak četvero djece, činilo se da nema problema koji ne mogu izgladiti, sve dok sa pandemijom na površinu nisu isplivali stari problemi. Šuškalo se da je reperov ego povrijeđen, jer je njegova supruga moćna i jer ga ne doživljava previše, a s druge strane su stizale glasine kako se Kim ne slaže s Kanyeovim podržavanjem Trumpa te vlastitom kandidaturom za predsjednika.

Razvodi li se slavni par zaista?

Prije nekoliko dana u tabloidima je odjeknula vijest kako se Kim i Kanye napokon razvode, jer je Kim angažirala advokaticu Lauru Wasser, koja joj je pomogla i pri razvodu od košarkaša Krisa Humpriesa. Drugi izvori tvrde da je Wasser s Kim već nekoliko godina u stalnom kontaktu te da se reality zvijezda već dulje vrijeme premišlja oko razvoda. Kap koja je prelila čašu navodno je bila ideja njezinog supruga da se natječe za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, što je neslavno prošlo, a Kanyea snažno pogodilo.

Poznato je da reper već mjesecima ne živi s Kim i njihovom djecom North, Chicagom, Psalmom i Saintom, već sve vrijeme boravi u njihovoj kući u Wyomingu, gdje se okružio "pravim prijateljima". Isto tako, mogi su izvori "prijavili" medijima da Kim ne nosi vjenčani prsten te da "joj je dosta".

"Kim je odrasla i uozbiljila se. Želi postati advokatica i naporno radi na putu ka tom cilju, nema vremena za njegove ispade", objasnio je jedan izvor blizak starleti.

Već se priča i o ljubavnicima

S izlaskom prvih vijesti o razvodu, internet je odradio svoje pa su ekspresnom brzinom počele kolati glasine o navodnim ljubavnicima. Bez ikakvih dokaza, počelo se govoriti o Instagram zvijezdi make-up svijeta Jeffreeu Staru kao navodnom ljubavnom interesu Kanyea Westa.

Na ove glasine, i sam iznanađen, Jeffree Star je poručio: "Spreman sam za nedjeljnu misu", aludirajući time na mise koje u svojoj crkvi već godinama održava poznati reper.

Za Kim su, pak, obožavatelji već predvidjeli idućeg dečka pa se nadaju da će ostvariti romansu s komentatorom CNN-a Vanom Jonesom, s kojim je blisko sarađivala pri borbi za zatvorsku reformu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...