NAJDRAMATIČNIJE PROMJENE FRIZURA SLAVNIH U 2020.: Pogledajte eksperimente... (FOTO)

Neke zvijezde iz svijeta showbusinessa isprobale su tokom godine cijeli spektar boja.

  • Žena

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Kažu da žena koja je odlučila promijeniti svoj život počne od frizure, a 2020. dala nam je mnogo vremena za eksperimente, jer u slučaju i da završe kao propali pokušaj – ko će ih vidjeti? Tom mišlju vodile su se brojne zvijezde iz svijeta showbusinessa koje su tokom godine isprobale cijeli spektar boja – ponekad iz tube, a ponekad u formi perike, razne rezove i ekstenzije i na taj način obznanile da su spremne za promjene. Tako su pjevačica Halsey i komičarka Tiffany Haddish, u stilu Britney 2007., ali sa mnogo manje drame, odlučile početi od nule i obrijale glavu.

altInstagram: tiffanyhaddishaltInstagram: iamhalsey

Sestre iz klana Kardashian/Jenner često kombiniraju svoje outfite i boju kose, ponekad eksperimentirajući s bojama, ali najčešće koristeći perike. Ove godine mogli smo ih vidjeti s cijelim spektrom boja kose – od kalifornijskih plavih pramenova do dugih crnih uvojaka, a najdramatičnija promjena bili su "total lookovi" u nijansama narandžaste i crvene.

altInstagram: kimkardashianaltInstagram: kyliejenner

Rihanna je na modnu pistu vratila punđe u stilu košnica, ali i frizuru koja kao da je utjelovljenje protekle godine: fudbalerke, koju nosi i privatno. Sličan stil frizure nosi i Miley Cyrus, ali zaista se nadamo da trend neće zaživjeti.

altInstagram: badgalririaltInstagram: mileycyrus

Na društvenim mrežama mogli smo vidjeti brojne slavne s uvojcima u svim pastelnim “My Little Pony” nijansama: od Hilary Duff, Lady Gage do pjevačice Ciare i Madonne.

altInstagram: ciara

No, najveća kameleonka ove godine bila je Bella Hadid, koja nas je gotovo svakodnevno iznenađivala novom frizurom: od boba, kratke plave kose, preko "90's revivala" s famoznom "Rachel", šiški, narandžaste kose, "košnica" punđe, pletenica, do kovrdžave kose – malo je toga što Bella ove godine nije isprobala i izgledala fantastično.

altaltaltaltaltaltInstagram: bellahadid

Nakon što su u protekloj godini mnogi bili prisiljeni postati frizeri i naučiti bojati, šišati i fenirati kosu sebi ili svojim ukućanima te preživjeli razne eksperimente, zaista se veselimo povratku u profesionalne ruke, ali i vidjeti neke od ovih celebrity trendova na ulicama. Ali neki od njih, poput košnica i fudbalerki, mogu slobodno nestati skupa sa 2020.

Piše: Kristina Stakor/elle.hr

Foto: Instagram (naslovna: emrata)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...