RIJEČI PODRŠKE MINISTRICE TURKOVIĆ: "Građani BiH pomno prate razvoj događaja u Washingtonu..."

"Izražavamo žaljenje zbog tragičnog gubitka života", kazala je Bisera Turković.

  • Društvo

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Povodom događaja koji su se u proteklih nekoliko dana desili u Washingtonu, a koji su kulminirali nasilnim protestima i upadom u zgradu Kongresa, oglasila se i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković. U kratkoj objavi na društvenim mrežama ministrica Turković naglasila je kako se nada da će SAD uskoro prevladati probleme.

"Građani Bosne i Hercegovine pomno prate razvoj događaja u Washingtonu. Izražavamo žaljenje zbog tragičnog gubitka života. Nadamo se da će Sjedinjene Američke Države uskoro prevladati ovu nedaću", napisala je Turković.


Također, uputila je savjet i svim građanima koji putuju u Sjedinjene Američke Države.

"Građanima koji putuju u SAD, savjetuje se da izbjegavaju pretrpana područja na kojima su se održavali nasilni protesti", navodi se u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...