SJEĆATE LI SE NAJLJEPŠE DJEVOJČICE NA SVIJETU: Sada ima 19 godina, pogledajte kako izgleda

Thylane Blondeau proslavila se još kao djevojčica, uplovivši u vode modelinga, a njena slava kulminirala je prije deset godina, kada su je mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu.

  • Show

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

No, vrijeme neumitno leti i Thylane više nije djevojčica - u aprilu će napuniti 20 godina, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosječne djevojke njenih godina.

Prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina, a nakon što se planetarno proslavila, pokrenula je i vlastitu modnu liniju pa danas uživa u plodovima svog uspjeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Ipak, lijepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauzama između različitih snimanja i modnih angažmana putuje svijetom. 

Veoma je popularna i na Instagramu, gdje je prati gotovo četiri miliona ljudi, a ona ih s vremena na vreme počasti izazovnim fotografijama.

Tako je nedavno pozirala u narandžastom minijaturnom bikiniju, pokazavši svoje vitko, isklesano tijelo i savršen struk. Tilan ne samo da je i dalje prelijepa, već je izrasla i u veoma zgodnu djevojku s raskošnim atributima.

Iako ima tek 19 godina, iza sebe ima već dvije ljubavne veze...

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...