"JEDNA OD RIJETKIH STVARI U KOJIMA SE SLAŽEMO": Biden oduševio naciju reakcijom na Trumpove izjave

Joe Biden izjavio je da je dobra stvar što Donald Trump neće biti na njegovoj inauguraciji 20. januara. To je jedna od rijetkih stvari u kojima se slažu.

  • Svijet

  • 08. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 1

"Rekli su mi da je izjavio da neće biti na mojoj inauguraciji. Jedna od rijetkih stvari u kojima se ja i on zapravo slažemo. To je dobra stvar, da njega neće biti", rekao je Biden.

"Premašio je i ono najgore što sam od njega očekivao. Bio je sramota za SAD, sramota za ostatak svijeta, nije bio vrijedan obnašanja funkcije predsjednika", dodao je.

Osim Trumpa, na inauguraciji neće biti ni prve dame, Melanije Trump, doznaje CNN. Obitelj Trump morat će napustiti Washington 19. januara, iako to još nije potvrđeno. 

Na mogućnost prisustva potpredsjednika Mikea Pencea inauguraciji, Biden je odgovorio pozitivno.

"On je dobrodošao. Bila bi mi čast imati ga tamo u procesu tranzicije vlasti", rekao je Biden te dodao da je važno držati se povijesti kada je u pitanju prijenos vlasti. No, Biden kaže da se još nije čuo s Penceom po tom pitanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...