KARLEUŠA ODUŠEVILA REGIJU: „Ateista sam, ali djecu, uz našu tradiciju, učim i hrvatsku…“

Jelena Karleuša (42) čestitala je na društvenim mrežama Božić svima koji slave. Tim povodom pozirala je s kćerkama Atinom (12) i Nikom (11).

  • Estrada

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 1

- Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda, ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Austrije... jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga s Kosova, prababa Austrijanka... šta sam, onda, ja? Ja sam ČOVEK. I volim i poštujem sve vere i nacije... jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka - mi smo svi ISTI. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost - poručila je pjevačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...