JEZIVI SNIMCI OBILAZE SVIJET: Naređena hitna evakuacija, pojavila se ogromna rupa na jugu Italije

Vatrogasci su pozvani na teren nakon što se pojavila ogromna rupa koja je progutala vozila, saobraćajne znakove i drveće.

  • Svijet

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 1

Pacijenti bolnice ”Ospedale del Mare” u italijanskom gradu Napulju evakuirani su u petak nakon što se na parkingu ispred bolnice pojavila ogromna rupa, što je dovelo do prekida u snabdijevanju električnom energijom i vodom, javlja Anadolu Agency (AA).

Vatrogasci su pozvani na teren nakon što se pojavila ogromna rupa, koja je progutala vozila, saobraćajne znakove i drveće.

Spasilačke ekipe upućene su na teren sa psima tragačima, a nema informacija o povrijeđenima.

Pojedini mediji navode kako je rupa duboka oko 20 metara. Bolnica je privremeno zatvorena zbog prekida u snabdijevanju električnom energijom i vodom.

Lokalni zvaničnici vjeruju da je riječ o hidro-geološkom problemu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...