NAVIJAČI BARCELONE U ČUDU: Ovaj dječak je potpisao za Barcu pa misteriozno nestao, pogledajte kakvu je golčinu sinoć zabio Liverpoolu (VIDEO)

Aston Villa sinoć je s rezervnim timom igrala protiv Liverpoola meč prvog kola FA kupa i oduševila ljubitelje fudbala i pored poraza od 4:1.

  • Sport

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Golobradi mladići Aston Ville dobili su neočekivano šansu da igraju protiv "Redsa", koji su bili u skoro svom najjačem sastavu. Liverpool je slavio sa 4:1, ali je Aston Villa dobila mnogo više pojavom nekoliko sjajnih mladih igrača.

Jedan od njih je i Luoie Barry, koji je postigao jedini pogodak za klub iz Birminghama na sinoćnjoj utakmici. Ovaj mladić se ponovo pojavio na sceni poslije skoro dvije godine, nakon što je potpisao za Barcelonu.

Barry je u Barcelonu došao kao mladi talentovani igrači iz WBA i bio je dio omladinske selekcije. On je zaigrao za mlađe selekcije katalonskog kluba, a onda misteriozno nestao.

No, navijači Barce sinoć su bili iznenađeni kada se pojavio u dresu Aston Ville, u koju je otišao prošle godine. On igra za B-tim engleskog kluba, ali je pokazao da zaslužuje šansu u prvom timu. Koliko mu je ovaj gol značio, najbolje je pokazao svojom proslavom.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...