PRETRES NA JAHORINI: Ukradeni skupocjeni satovi, osumnjičena radnica hotela...

Pretres je izvršen na osnovu naredbe nadležnog suda i uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

  • Hronika

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 1

Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrijednost veća od 32.000 eura, rečeno je u policiji.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevu naveli su da su gostu jednog hotela na Jahorini iz hotelske sobe otuđena dva muška ručna sata, vrijedna više od 32.000 eura, a da se u vezu s tim može dovesti radnica hotela čiji su inicijali S. G. iz Rogatice.

Ukradeni satovi su pronađeni prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi S. G. Satovi će biti vraćeni vlasniku, a nakon dokumentovanja predmeta, protiv S. G. bit će podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

Krađa je jučer prijavljena Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, a operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja ko se može dovesti u vezu s krivičnim djelom.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe nadležnog suda i uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...