VRIJEME JE ZA DEBLJE KAPUTE: Pogledajte 10 modela koji će vas odmah zagrijati… (FOTO)

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte 10 modela debljih kaputa.

  • Žena

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Prema najavama meteorologa, izgleda da nam danas stiže prava zima. Pratit će je i snježni pokrivač pa će i oni najtvrdoglaviji koji se opiru nošenju zimskih jakni i kaputa, iz ormara izvaditi neki deblji model kako bi se zaštitili od minusa, vjetra i pahulja.

Ako slučajno još nemate zimski kaput, onda je upravo sada pravo vrijeme za kupovinu. Naravno, zbog sniženja. U toku je sezonsko zimsko sniženje na kojem se uistinu mogu pronaći raznoliki modeli.

U ovom trenutku najbolje prolaze toplije varijante u koje se lako možemo zabundati i utopliti se.

Među najtraženijim modelima i dalje su mekani "teddy" kaputi koji već nekoliko sezona vladaju street style kombinacijama.

Rame uz rame tim trendi varijantama stoje klasični vuneni kaputi koji nikada neće izaći iz mode, piše Zadovoljna.hr.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte 10 modela debljih kaputa.

(Foto: Shutterstock)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...