POLICIJSKA AKCIJA U ZENICI: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je ubio amidžu...

Uhapšeni Almin sproveden je u prostorije za 24-satno zadržavanje zeničke policije. Tužilaštvo ZDK danas će, vjerovatno, uputiti zahtjev i za određivanje pritvora.

  • Hronika

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 0

Zenička policija sinoć je oko 20 sati uhapsila te pritvorila Almina Kolića (1991), koji se sumnjiči da je u sinoćnoj tučnjavi u planinarskom domu "Čolan" nožem usmrtio svog amidžu Redžiba Kolića Koleta (1968), potvrdila je za Fenu portparolka Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

- Događaj se sinoć oko 18.30 sati dogodio u planinarskom domu "Čolan". U tuči je sudjelovalo više osoba, a povrijeđeni Redžib preminuo je na putu za bolnicu - kazala je Ahmić.

Sinoć su na mjesto događaja izašli i pripadnici Sektora kriminalističke te Specijalne policije MUP-a ZDK, kao i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, koji su obavili uviđaj i dokumentirali slučaj.

Uhapšeni Almin sproveden je u prostorije za 24-satno zadržavanje zeničke policije. Tužilaštvo ZDK danas će, vjerovatno, uputiti zahtjev i za određivanje pritvora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...