"VELIKO SRCE BOSANSKO": Susjedi slave našeg policajca, a on je samo uradio nešto što je sasvim iskreno, ljudski i normalno (FOTO)

Pomoć u Petrinju stiže sa svih strana svijeta nakon katastrofalnih zemljotresa koji su pogodili ovo područje.

  • Hronika

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 4

U jeku raznih akcija i prikupljanja pomoći za nastradale i razrušena područja, jedna fotografija se munjevito proširila društvenim mrežama i izmamila veliki broj reakcija.

Policajac iz BiH Samir Mirvić prikazan je kako iz ruševine spašava hrvatsku zastavu i ostavlja je na sigurno. Mirvić je bio dio grupe policajaca koja je iz BiH išla u Petrinju da uruči pomoć razrušenim područjima.

“Policajac iz Bosne i Hercegovine u ruševinama grada Petrinje (Hrvatska), a kojeg je zemljotres sravnio do zemlje, pronalazi zastavu Republike Hrvatske i sa poštovanjem postupa sa simbolom države. Budimo ljudi!! Veliko je srce bosansko”, stoji u opisu fotografije.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Nature,History,Geography (@nerminsaraj)

(N1) 

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...