UZ RELATIVNO MALU NAKNADU: Juventus završava još jedan fantastičan transfer

Velikan iz Torina uvijek je u nekoj transfer-akciji.

  • Sport

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 0

Posljednjih nekoliko godina Juventusovog poslovanja je pokazalo kako jedan klub može funkcionisati bez izdvajanja prevelikog novca za transfer-budžete. Igrači su dolazili najčešće besplatno ili uz relativno malu naknadu. Najbolji primjer toga su Matuidi, Ramsey, Emre Can…

Prema navodima italijanskih medija, Juve je skoro završio još jedan transfer i opet u svom stilu, samo ovaj put uz relativno malu naknadu. Nicolo Rovella novi je igrač Juventusa, piše najveći italijanski insajder za transfere Fabrizio Romano. Juventus će ga kupiti iz Genoe, ali će 19-godišnji veznjak ostati na posudbi.

Juventus će za njega izdvojiti 10 miliona eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...