FARUK KAPIDŽIĆ: "Zovu me uspaničeni građani i pitaju mogu li učiniti išta za Hastahanu"

Donedavni ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša u Kantonu Sarajevo u posljednje vrijeme se preko Facebooka povremeno osvrće se na aktuelna dešavanja.

  • Politika

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 1

Ovaj ugledni bh. arhitekt danas se osvrnuo na dešavanja u općini Centar i već dugo aktuelno pitanje uređenja parka Hastahana. Njegov komentar prenosimo u cjelosti:

"U opštini Centar došao je novi načelnik ispred četvorke i smjenio načelnika SDA uz veliko oduševljenje građana.

U Kantonu je došao ministar (ekspert) četvorke i smjenio (ukinuo) nestranačkog ministra ispred SDA uz opet veliko oduševljenje građana. I sada me zovu ti isti građani i uspaničeni pitaju mogu li učiniti išta za Hastahanu i Marindvor da se spriječi izgradnja zgrada u parkovima?!!

Mogu. Stavit ću potpis na peticiju ili što bi Woody Allen rekao: „Everyone knows the same truth, and our lives consist of how we choose to distort it", poručio je Kapidžić.

U opštini centar došao je novi načelnik ispred četvorke i smjenio načelnika SDA uz veliko oduševljenje građana. U...

Posted by Faruk Kapidžić on Monday, 11 January 2021

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...