I TO JE DOŽIVIO: Neugodno iskustvo za bivšeg selektora „Zmajeva“, igrač ga napao pa se nakon dva dana izvinio

Gosti su vodili s 3:2, ali su sa dva gola u tri minute pobjedu doveli u pitanje pa je u finišu meča izuzetno bilo napeto.

  • Sport

  • 12. Jan. 2021  

  • 0

Mehmed Baždarević koji je aplicirao i za selektora BiH već neko vrijeme sjedi na klupi Guingampa.

Guingamp je u petak gostovao fenjerašu Chateurauxu i slavio s 2:3, a Baždarević je u finišu meča imao veoma neugodno iskustvo.

Gosti su vodili s 3:2, ali su sa dva gola u tri minute pobjedu doveli u pitanje pa je u finišu meča izuzetno bilo napeto.

Strijelac prvog gola za goste Ronny Rodelin je u posljednjim momentima burno reagovao prema Baždareviću, a nakon dva dana stiglo je i izvinjenje.

"Zbog neprimjerene reakcije koje sam imao želim se izviniti treneru kojeg izuzetno poštujem. Moje riječi su posljedica frustracije kojoj nije mjesto na terenu", poručio je Rodelin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...