I KAO BRINETE I KAO PLAVUŠE: 10 slavnih dama koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose (FOTO)

Boja puti, oblik lica, ali i starost pojedine osobe, samo su neki od faktora koji utječu na to hoće li dobro izgledati sa svijetlom ili tamnom kosom.

  • Žena

  • 12. Jan. 2021  12. Jan. 2021

  • 0

Nova boja kose najbrži je način za promjenu izgleda. No, nije svima lako donijeti odluku. Brinete se teško odlučuju za posvjetljivanje kose, a plavuše nije lako nagovoriti da potamne svoju frizuru. Za dramatičnu promjenu boje nekim damama potrebne su sedmice i mjeseci.

Boja puti, oblik lica, ali i starost pojedine osobe, samo su neki od faktora koji utječu na to hoće li dobro izgledati sa svijetlom ili tamnom kosom.

I dok većini žena bolje pristaje jedna ili druga varijanta, postoje i one sretnice koje mogu nositi baš svaku boju kose i s njom izgledati fantastično.

S bojama i dužinama kose obožava eksperimentirati pjevačica Rihanna, koja izvrsno izgleda šta god da kaže svom frizeru. Ovu sreću dijeli i Katy Perry, koju smo kroz karijeru vidjeli u svemu, od ružičaste boje kose do tamnoplavih uvojaka, piše Zadovoljna.hr.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame izvrsno izgledaju bez obzira na to koju boju kose nose.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...