AKCIJA "LOGAN": Novosađanin s Interpolove potjernice raspisane zbog ubistva, pao u Banjoj Luci, MEĐU UHAPŠENIMA I PRIPADNIK ORUŽANIH SNAGA BiH

Stefan Stefanović iz Novog Sada kod sebe je imao falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić, ali i falsifikovanu ličnu kartu i vozačku dozvolu Švicarske na isto ime.

  • Hronika

  • 12. Jan. 2021  12. Jan. 2021

  • 0

Policija je jučer u Banjoj Luci, u sklopu akcije "Logan", uhapsila Novosađanina za kojim je raspisana Interpolova potjernica zbog teškog ubistva te trojicu Banjalučana, a tokom pretresa nađeni su i oduzeti kokain, marihuana te oko 10.500 KM.

Pozivajući se na nezvanične informacije, mediji iz RS-a javljaju da su uhapšeni Stefan Stefanović iz Novog Sada te Banjalučani Slobodan Stanković, Milan Gajić, vojnik u Oružanim snagama BiH, te teksista Bojan Đurić, pišu "Nezavisne"

Iz banjalučke policije naveli su inicijale uhapšenih te saopćili da je provjerama kroz službene evidencije utvrđeno da je za Novosađaninom raspisana međunarodna Interpolova potjernica zbog teškog ubistva.

Iz policije tvrde da je kod sebe imao i falsifikovane dokumente.

"Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da navedeno lice koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području grada Banjaluka", saopšteno je iz banjalučke policije.

Pretreseni su stan i druge prostorije koje ovaj Novosađanin koristi na području Banje Luke, te je pronađeno i oduzeto oko 30 grama materije koja asocira na kokain, oko 60 grama materije koja asocira na marihuanu, kao i veća količina novca, potvrdili su iz policije. 

Tokom pretresa, nađeni su i vaga za precizno mjerenje, mobilni telefoni, falsifikovana lična karta Republike Srbije na ime Nikola Radišić, falsifikovana lična karta i vozačka dozvola Švicarske na ime Nikola Radišić, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnih djela.

- U toku je kriminalistička obrada lica. Po završetku tih aktivnosti, S. S. iz Novog Sada biće predat u Sud Bosne i Hercegovine - naveli su iz banjalučke policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...