BUM, CILE, BUM: Lepa Brena troši novac više nego ikad prije, pogledajte kakav automobil je kupila sinu Viktoru (FOTO)

Njezine kolege "kukaju" kako nemaju novca, jer su im otkazani nastupi zbog pandemije koronavirusa, a pjevačica putuje po svijetu, kupuje nekretnine i automobile. 

  • Estrada

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Pjevačica Lepa Brena (60) ne štedi kada su u pitanju pokloni. Srbijanski mediji pišu kako je sina Viktora (22) počastila automobilom BMW M5 F90, vrijednim 150.000 eura. Viktor je sada prvi u porodici Živojinović koji je postao vlasnik skupocjenog automobila. 

- Automobil koji je Brena kupila sinu, proizveden je 2020. i u cijelom svijetu ima samo sto takvih. U našu zemlju uveden je samo jedan i to je taj Viktorov. Kada ga je dobio, bio je presretan - rekao je za srbijanske medije izvor blizak porodici Živojinović.

  24sata

Foto: Instagram

Dodao je kako je Viktor želio obilježiti novi automobil pa je stavio personalizirane registracijske tablice. 

- Oduševljen je, samo bi se vozio - dodao je izvor. 

24sata

Foto: Instagram

Iako je pjevačica bila velikodušna, upozorila je sina da bude oprezan dok vozi.

- Taj automobil je prava zvijer. Viktor je ipak još 'klinac' pa je Brena morala s njim obaviti ozbiljan razgovor pre nego što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora poštovati propise i voziti ozbiljno - objasnio je izvor. 

24sata

Foto: Instagram

Srbijanski mediji pišu kako Lepa Brena u posljednjih nekoliko mjeseci troši novac više nego ikad. Njezine kolege "kukaju" kako nemaju novca, jer su im otkazani nastupi zbog pandemije koronavirusa, a pjevačica putuje po svijetu, kupuje nekretnine i automobile. 

- Brena već godinama ne živi od pevanja. Ona i njezin suprug Boba uvek su pametno ulagali novac - zaključio je izvor. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...