NAVALJNI DONIO ODLUKU: Za četiri dana se s liječenja u Njemačkoj...

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni najavio je danas da će se 17. januara vratiti u Rusiju iz Njemačke, gdje se liječio nakon što je otrovan.

  • Svijet

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 2

On je na Instagramu napisao da vjeruje da se u potpunosti oporavio i da je vrijeme da se vrati u Rusiju uprkos brojnim pravnim postupcima koji ga očekuju, prenosi Tanjug.

Navaljni, jedan od najglasnijih kritičara ruskog predsjednika Vladimira Putina, prebačen je avionom u Njemačku u augustu nakon što se onesvijestio u avionu iz Sibira za Moskvu, podsjeća Reuters.

Njemačka i druge zapadne zemlje tvrde da je u pitanju bio pokušaj njegovog ubistva nervnim agensom iz sovjetske ere -novičokom.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...