PREOKRET SA ZVUKOM SIRENE: Džanan Musa karijeru nastavlja u Turskoj

Musa je u protekle dvije godine nosio dres Brooklyn Netsa, a poslije raskida ugovora s Detroit Pistonsima, vraća se u Evropu.

  • Sport

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Košarkaški reprezentativac BiH Džanan Musa karijeru će nastaviti u redovima poznatog turskog kluba Anadolu Efesa, potvrdio je ovaj euroligaš na svojim društvenim mrežama.

Musa je s turskim timom potpisao ugovor koji će važiti do 2023. godine. Musa je u protekle dvije godine nosio dres Brooklyn Netsa, a poslije raskida ugovora s Detroit Pistonsima, vraća se u Evropu.

Anadolu Efes je trenutno na devetom mjestu Eurolige s omjerom od deset pobjeda i devet poraza.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...