ŠOK ZA KATALONSKOG DIVA: Messi se povrijedio, propušta jednu od najvažnijih utakmica u sezoni?

Barcelona večeras od 21 sat igra polufinale Superkupa protiv Real Sociedada u Cordobi. ESPN javlja kako će Messi zbog povrede bedra propustiti utakmicu.

  • Sport

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Do povrede je, navodno, došlo na posljednjoj utakmici, protiv Granade. Messi je osjetio lagane bolove, ali situacija nije bolja ni nakon nekoliko dana i Koeman ne želi riskirati ozbiljniju povredu. Barcelona je jako loše startala u sezonu, ali je u posljednjih nekoliko utakmica popravila formu, ponajviše zahvaljujući Messiju. 

Barcelona je u posljednjih osam utakmica pobijedila šest puta, uz dva remija, a Messi je u posljednje dvije utakmice postigao četiri gola. 

Španski Superkup igraju četiri momčadi. U drugom polufinalu igraju Real Madrid i Athletic Bilbao.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...