PA JE TI ZABORAVI KOD KUĆE: Kazna za nenošenje maske na aerodromu 32.000 eura

VIše nema opuštanja.

  • Šareni svijet

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Svako ko ne bude nosio masku na aerodromu u Zapadnoj Australiji platiće kaznu do 50.000 australijskih dolara (32.000 eura), u sklopu novih, drastičnih mjera da se zaustavi širenje mutiranog, visokozaraznog soja virusa.

Prošle sedmice su se premijeri australskih država dogovorili da nošenje maski bude obavezno na letovima širom Australije.

Premijer Zapadne Australije pooštrio je mjere koje je dogovorio sa kolegama premijerima, rekavši da su maske u toj australskoj državi obavezne ne samo u avionima, već i na aerodromima, prenio je "Daily Mail".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...