ŠOKANTNI DETALJI: Otkriveno šta je u pozadini jezivih ubistava u Zenici?

Nakon što je zenička policija jutros pronašla tijelo muškarca koji je ubijen u tuči, danas poslijepodne je u istoj ulici pronađeno još jedno muško tijelo.

  • Hronika

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 2

Prema nezvaničnim medijskim informacijama, obje ubijene osobe su bile trgovci devizama. Oni su, navodno, jutros trebali razmijeniti veću količinu novca sa dvije osobe, od kojih je jedna osoba državljanin Turske i za njim MUP ZDK aktivno traga od jutros. 

Pored državljanina Turske, policija traga za još jednom osobom koja se može dovesti u vezu sa dvostrukim ubistvo u Zenici. Prema medijskim informacijama, policija traga za bijelim kombijem koji su, navodno, koristili dva muškarca za kojima se traga.

Drugo tijelo je pronašao lokalni mještanin ispred svog dvorišta na ulici.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...