CECA NAŠLA ZAMJENU ZA ARKANA: Na Jahorini ruku pod ruku sa mladim ugostiteljem... (FOTO)

Prema riječima izvora bliskog paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a nakon nekoliko sedmica druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

  • Estrada

  • 13. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 1

Folk pjevačica i Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović (46), već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda, piše Blic.

 Bogdan

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Paparaco Ceca i Bogdan

- Na rođendanskoj večeri u jednom beogradskom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja vidjeli nekoliko puta, gdje su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a kćerka Iskra mu je centar svijeta, piše Blic.

Bogdan Paparaco Ceca i Bogdan F

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...