MLAĐE JE SLAĐE, ALI ONA JE BAŠ PRETJERALA: Madonna se pohvalila, evo gdje je sve vodila 36 godina mlađeg dečka…

Pjevačica Madonna (62) u posljednjih mjesec dana posjetila je pet država, iako su na snazi brojne zabrane zbog pandemije koronavirusa. Letjeli su privatnim avionom. 

  • Show

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 1

U stopu ju je na putovanju pratio njezin dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Williams (26). Na Badnjak je iz Los Angelesa s četvero djece Davidom Bandom (15), Mercyjem Jamesom (14), blizankama Esterom i Stellom (8) krenula prema Londonu. S njima je bio i Williams, a pridružio im se i Madonnin najstariji sin Rocco (20).

24sata

Foto: Instagram

Krajem decembra otišli su u Malavi u Africi, a na putu su stali i u Egiptu. S njima je bio i njezin lični fotograf Ricardo Gomes.

U Malaviju su bili sedam dana i upoznali su predsjednika Lazarusa Chakwera. Družili su se sa mještanima i posjetili bolnicu koju je osnovala upravo Madonna. 

24sata

Foto: Instagram

Poslije su posjetili Keniju, a Madonna se pohvalila kako je sa mlađim dečkom bila s plemenom Pokot tribe na zapadu Kenije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...