PRVA DAMA FRANCUSKE U DRUGAČIJEM IZDANJU: Izgledala je lijepo i upečatljivo, a obukla je ovo umjesto kaputa...

Brigitte Macron došla je na sprovod francuskog novinara i urednika sedmičnika "Paris-Match" Oliviera Royanta koji je održan u pariskoj crkvi Sainte-Clotilde.

  • Žena

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 0

U jednom od u posljednje vrijeme rjeđih pojavljivanja u javnosti zbog pandemije i epidemioloških mjera koje su na snazi i u Francuskoj, Brigitte Macron pokazala je nešto drugačije odjevno izdanje od onih u kakvima smo navikli vidjeti francusku prvu damu.

Brigitte Macron došla je na sprovod francuskog novinara i urednika sedmičnika "Paris-Match" Oliviera Royanta koji je održan u pariskoj crkvi Sainte-Clotilde.

U skladu sa prilikom, odjevni izbor prve dame Francuske bila je decentna elegancija. Umjesto kaputa, Brigitte je odjenula crnu pelerinu, odjevni predmet koji ne viđamo često, a itekako izgleda lijepo i upečatljivo. Otvori za ruke na pelerini obrubljeni su tankom kožnatom trakom te ima skriveno kopčanje, piše Zadovoljna.hr.

Uz modni komad koji može nadmašiti i najbolji kaput, Brigitte Macron nosila je obične crne hlače, crni šal i torbicu, a jedini detalj u boji bile su dugačke plave kožnate rukavice, koje su outfitu dale još malo prepoznatljivog francuskog šik stila.

Brigitte Macron u odjevnom komadu koji nadmašuje i najbolji kaput - 1Brigitte Macron u pelerini i dugačkim plavim rukavicama (Foto: AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...