NOVA TRAGEDIJA NA BH. CESTAMA: Astra sletjela s ceste, dvije osobe poginule, jedna povrijeđena

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a na mjestu nesreće u toku je uviđaj.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 0

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na lokalnom putu u mjestu Laminci kod Bosanske Gradiške, dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena. 

Kako se navodi u saopštenju iz Policijske uprave Bosanska Gradiška, u 11.45 sati prijavljeno je da je na lokalnom putu u mjestu Laminci, Bosanska Gradiška, došlo do saobraćajne nesreće slijetanjem vozila Opel Astra s kolovoza.

Poginuli su vozač čiji su inicijali B. S. i suvozač V. S., dok je putnica u vozilu M. K. zadobila tjelesne povrede te je prevezena u bolnicu u Bosanskoj Gradiški, gdje će joj biti ukazana ljekarska pomoć, dodaje se u saopštenju.

Kako prenosi Srna, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a na mjestu nesreće u toku je uviđaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...