ETO, I TO JE RIJEŠENO: Vlada Federacije prihvatila Plan vakcinacije protiv Covida-19

Konferencija za medije održat će se sutra, uz maksimalno poštivanje naredbe Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva.

  • Društvo

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 0

U sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu sutra, 15. januara, održat će konferencija za medije o Planu vakcinacije protiv Covida-19 u Federaciji Bosne i Hercegovine. Medijima će se obratiti predstavnici Zavoda za javno zdravstvo FBiH i Federalnog ministarstva zdravstva.

"Vlada Federacije BiH je Plan cijepljenja protiv Covida-19 u Federaciji Bosne i Hercegovine, na prijedlog Federalnog ministarstva zdravstva, a uz stručno mišljenje Zavoda za javno zdravstvo FBiH, prihvatila na 251. sjednici, održanoj 14. 01. 2021. godine.

Konferencija će biti održana uz maksimalno poštivanje Naredbe Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva, preporuka Zavoda za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine (higijensko-epidemioloških mjera) i Naredbe Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo", saopćeno je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...