PO NAREDBI LIČNOG LJEKARA: Berlusconi hitno prebačen u bolnicu

Nekadašnji premijer Silvio Berlusconi hitno je prebačen u bolnicu u Monte Carlu zbog srčanih problema, kazao je njegov lični ljekar Alberto Zangrillo za agenciju ANSA.

  • Svijet

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 0

Kako prenosi Reuters, Zangrillo je rekao da je vidio u ponedeljak Berlusconija i da bi trebalo da bude prebačen u obližnju bolnicu, jer je smatrao da bi mu škodio transport u Italiju.

“Naredio sam da bude hospitalizovan u Monacu, jer sam smatrao da mu transport u Italiju ne bi ugrozio stanje”, kazao je Zangrillo.

Berlusconi (84) imao je operaciju aorte 2016. godine, a Zangrillo je kazao da je bivši premijer ovog puta imao problem sa srčanom aritmijom, javlja agencija ANSA.

“U ponedeljak sam hitno otišao na mjesto gdje premijer privremeno živi, na jugu Francuske, jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo”, dodao je njegov lični doktor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...