MILETIĆ SE OBRUŠIO NA KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: "Trebali su da prime Lavrova"

Zlatko Miletić, delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, obrušio se na članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića i Šefika Džaferovića, kazavši za portal Klix.ba da su trebali primiti ministra vanjskih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova.

  • Mini market

  • 14. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 4

Lavrov je prethodno u Istočnom Sarajevu pokušao grubo poniziti državu Bosnu i Hercegovinu, prilikom sastanka sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, na kojem nisu bili zastupljeni državni simboli i sa koje su poslane brojne poruke protivne interesima države Bosne i Hercegovine.

Međutim, delegat u Klubu Hrvata u Domu naroda Parlamenta Zlatko Miletić smatra da su Komšić i Džaferović ipak, taj dan, se trebali sastati sa Lavrovom.

"Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović trebalo je da prime ministra vanjskih poslova Ruske Federacije BiH Sergeja Lavrova i da na tom sastanku kažu sve što smatraju problemom. Protokol je već bio dogovoren", istakao je Miletić dodavši da je priča o ikoni posebna.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...