AFERA TRESE ITALIJU: Diletta je Ibrahimovića dočekala na kućnom pragu, a onda su se pogasila svjetla

Novi detalji o navodnoj ljubavnoj vezi između Zlatana Ibrahimovića i Dilette Leotte procurili su u javnost.

  • Show

  • 14. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 1

Medijski natpisi o Ibrahimoviću i Leotti pune medijske naslovnice već neko vrijeme, a sada Italijani navode kako je par zajedno proveo novogodišnju noć.

Slavni švedski nogometaš navodno je došao u kuću poznate televizijske reporterke.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila", prenosi italijanski sedmičnjak Oggi izjavu neimenovanog izvora.

Glasine o Ibrahimoviću i Diletti započele su još prošlog ljeta kada je slavni nogometaš bio na jahti ispred St. Tropeza gdje se nalazila Diletta. Pričalo se o navodnoj zajedničkoj večeri, a par se dodatno zbližio nakon snimanja reklame za jednu fitnes kompaniju.

Ibrahimović je u dugogodišnjoj vezi s Helenom Seger s kojom navodno ima ozbiljne probleme u posljednje vrijeme, a par ima dva sina, Maximiliana (15) i Vincenta (12). Što se Leotte tiče vjerovalo se da je zavela turskog glumca Cana Yamana, ali čini se da nije bio jedini koji je pao na njene čari...

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...