MONSTRUOZNA PORUKA IZ GLAVNOG GRADA SRBIJE: Na više lokacija u Beogradu i na internetu se prodaju majice o genocidu u Srebrenici (FOTO)

Majica sa sramotnim natpisom "Nož, žica" nalazi se u ponudi srbijanske robne marke "011"!

  • Mini market

  • 14. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 3

Kako se navodi na internetskoj stranici, radi se o brendu "rođenom u srcu novobeogradskih blokova, koji spaja duh tradicije i patriotizma sa duhom beogradskih ulica".

Nalaze se na više lokacija u Beogradu, a proizvode je moguće kupiti i putem interneta. 

alt

alt

"Majica visokog kvaliteta sašivena od najfinijeg češljanog pamuka. Na rukavu je prišivena diskretna etiketa 011", navedeno je u opisu ovog sramotnog proizvoda, koji je na akciji za 6,72 eura. 

alt

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari za Radiosarajevo.ba prokomentirao je ovaj sramotan čin. 

"U Washingtonu su se 6. januara pojavile majice s natpisom 'Camp Auschwitz', a ove sa sramotnom rečenicom vezanom za genocid u Srebrenici, prodaju se već izvjesno vrijeme u Beogradu i dalje putem interneta. Fašisti globalno pripremaju, razvijaju i najavljuju iste taktike", kazao je Emir Suljagić za portal Radiosarajevo.ba.

(Radiosarajevo.ba)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...