KO JE NOSIO ČIJE KUPAĆE KOSTIME: Karleuša otkrila sve detalje o aferi s Duškovom ljubavnicom, spominjala i tužbu

Karleuša se oglasila na Instagramu i podijelila naslovnicu tamošnjeg medija.

  • Estrada

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Srbijanski mediji raspisali su se kako nogometaš Duško Tošić (35) vara suprugu Jelenu Karleušu (42) s blogericom Anom Jovanović

Karleuša se sada oglasila te je na Instagramu podijelila naslovnicu tamošnjeg medija na kojoj piše: "Novi detalji ljubavne afere. Karleuša upoznala muža s ljubavnicom. Tošić bivšu ženu pevača dovodio u stan u kojem je živio s Jelenom Karleušom. Pevačica reklamirala kupaće kostime Ane Jovanović i tako je povezala s Duškom, ne sluteći preljub."

- Nikad nisam upoznala ovu devojku, nikad nisam nosila njene kupaće kostime, nikad nije bila u mojoj kući itd. Ove gluposti plasiraju iste one nakaze, Zorice, Ljiljane, za koje čitava Srbija zna da su opsednute bolesnom mržnjom prema meni. Alo, mučenice, nisam vam ja kriva što ste ružne i što niko neće da vas je*e! Sjašite, smešne ste svima! I da, Duško je ovaj put podnio tužbu jer mu je pun ku*ac! - napisala je Jelena.

24sata

Foto: Instagram

Prije toga se Jovanović oglasila o aferi. Rekla je da su to sve laži.

- Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirase afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci - napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece. 

24sata

Foto: Instagram

- Draga Ana, njih treba samo žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - rekla je tada Karleuša. 

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...