POLICIJSKA POTRAGA U SARAJEVU: Dva maskirana razbojnika uz prijetnju nožem opljačkala uposlenicu...

Razbojnik je, uz prijetnju nožem, ukrao određenu sumu novca, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu.

  • Hronika

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 1

Druga policijska uprava obaviještena je jučer u 14.32 sati da su u ulici Hakije Kulenovića, općina Centar Sarajevo, dva maskirana razbojnika opljačkala uposlenicu "Lutrije BiH". 

Ukrali su tom prilikom određenu sumu novca, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rasvjetljavati i dokumentovati spomenuto krivično djelo te potragu za izvršiocima.

Peta PU obaviještena je sinoć u 20.45 sati da je na Hrasničkoj cesti, općina Ilidža, maskirani razbojnik opljačkao uposlenicu u sportskoj kladionici "Premier", navodi se iz policije.

Razbojnik je, uz prijetnju nožem, ukrao određenu sumu novca, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju raditi radi rasvjetljavanja i dokumentovanja spomenutog krivičnog djela, identifikacije i pronalaska počinioca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...