LUDI NOVINAR IZNIO NAJLUĐU TEORIJU DO SADA: "Otac Zorana Đinđića je Alija Izetbegović!" (VIDEO)

"Majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića u Bosanskom Šamcu i sigurno je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo. Alija Izetbegović je, ustvari, Đinđićev pravi otac", ustvrdio je Dejan Lučić, poznat po lansiranju najnevjerovatnijih teorija zavjere.

  • Mini market

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 10

Čovjek koga su jedni slavili, a drugi optuživali zbog svojih političkih načela, u svijetu je važio kao neko ko će Srbiju izvući iz kandži mafije i socijalizma i povesti je evropskim putem. Nakon njegovog ubistva ispred zgrade Vlade 2003. godine, mnogima se činilo da je posljednja nada da će se u Srbiji nešto promijeniti otišla zajedno s njim.

Za smrt Zorana Đinđića optuženi su članovi tada ozloglašenog "zemunskog klana", kao i njihove vođe Dušan Spasojević zvani Šiptar i Mile Luković poznatiji kao Kum, zajedno s nekada komandantom JSO Miloradom Ulemekom Legijom.

Da je Đinđić imao vizije, to se ne može osporiti, nekada bi se reklo da je bio i čovjek izvan svog vremena.

Ali, postoje i neka saznanja o kojima se jako malo zna, a koje je on u to vrijeme jako vješto skrivao.

Dejan Lučić, poznat po lansiranju najnevjerovatnijih teorija zavjere, a koji je bio i ostao prijatelj i drug bivšeg načelnika DB-a Jovice Stanišića i Franka Simatovića Frenkija, otkrio je u jednoj TV emisiji da je bivši premijer Zoran Đinđić bio katolik, a ne pravoslavac, kako se predstavljao.

"Majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića u Bosanskom Šamcu i sigurno je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo. Alija Izetbegović je, ustvari, Đinđićev pravi otac. Nakon povratka u Beograd, Đinđićeva majka se udaje za čovjeka koji je tada radio u kontraobaveštajnoj službi i koji je premijera prihvatio kao svoje dete", kazao je Lučić. 

Istina je da su porodica Alije Izetbegovića i porodica Zorana Đinđića stanovale u istoj zgradi u Bosanskom Šamcu, ali u odvojenim stanovima.

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...