RAD OD KUĆE BIT ĆE JOŠ UGODNIJI: Ovo su najljepši modeli odjeće u kojima ćete se dobro osjećati... (FOTO)

Kako bi dani provedeni kod kuće bili što ljepši, najbolje je posegnuti za toplom i comfy odjećom u kojoj ćemo se dobro osjećati.

  • Žena

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

Ove su godine trenirke, sportski komadi i loungewear odjeća popularniji nego ikad, a početak proljeća većina nas provela je u karantinu pa smo, umjesto elegantnih poslovnih kombinacija, nosili takve ležernije outfite idealne za "po kući":

Čini se da ćemo i narednih nekoliko mjeseci više-manje provesti u toplini doma, a neki su već počeli raditi kod kuće. Da bi nam takvi trenuci bili što ljepši i ugodniji, najbolje je posegnuti za toplom i comfy odjećom u kojoj ćemo se dobro osjećati.
 
Popularni high street brendovi vrlo su se brzo počeli prilagođavati novonastaloj situaciji pa danas gotovo svaki brend u svojoj ponudi ima i comfy kolekcije koje se sastoje od ležernih i udobnih komada za nošenje po kući i u slobodno vrijeme.
 
Jedan od naših favorita za hladnije dane ove sezone su svestrane 'hoodice', odnosno majice s kapuljačom koje su savršen izbor za ovo vrijeme, jer su ugodne i tople, a mogu se nositi kao dio kućnih kombinacija, ali i tokom nekih ležernijih izlazaka.
 
Tople dukserice obožavaju i trendseterice koje ih nose u svakodnevnim kombinacijama i čiji su nam stil i način odijevanja vječita inspiracija. Razne modele majica s kapuljačom pronaći ćeš u najnovijim kolekcijama high street brendova, a dolaze u kombinaciji s malo debljim pamukom, umjetnim krznom ili, pak, pletivom i izgledaju zaista odlično. 

Najviše se ističu oversized modeli, a tu su i one tople majice s kapuljačom od mekanog flisa ili, pak, umjetnog ovčijeg runa, koje su rezervirane za one najhladnije dane koji su tek pred nama.
 
Neke od naših favorita iz aktuelnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.
 

Foto: Instagram, H&M, Oysho, Reserved, Stradivarius, ZaraPiše: zena.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...