TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Nakon sudara sa kamionom, zapalio se putnički automobil, jedna osoba smrtno stradala

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik

  • Hronika

  • 16. Jan. 2021  

  • 0

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-5 u Vitezu, potvrdio je za N1 portal Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK-a.

“Putničkim motornim vozilom marke Fiat Punto upravljala je R. B. (1965)  iz Viteza, a teretnim motornim vozilom A. G. (1993)  iz Busovače. Vozačica R. B. u nesreći je zadobila teške tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći u bolnici u Novoj Biloj prebačena je na Klinički centar u Sarajevo, gdje je uslijed zadobivenih povreda preminula”, rekao je Hodžić.

Nesreća se dogodila danas iza 15 sati.

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik pod rukovodstvom dežurnog tužioca, a prema informacijama pojedinih medija,odmah nakon sudara, automobil Punto, kojim je upravljala ženska osoba, odmah se zapalio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...