SLUČAJ BEOGRADSKE GLUMICE NIJE USAMLJEN: Više djevojaka prijavilo Miroslava Aleksića za silovanje

Poznata glumica Milena Radulović u ispovijesti za "Blic" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2021  

  • 0

Miroslav Mika Aleksić, poznati režiser, scenarista i učitelj glume i vlasnik škole glume u Beogradu priveden je u stanicu policije u subotu navečer, jer ga je više djevojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovijesti za "Blic" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je Milena Radulović.

Ovaj slučaj nije usamljen, a Radulovićeva se obratila i putem Instagrama:

"Poslije teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja riješile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloljetnih lica i pedofilija nisu dopustive", napisala je Milena.

Najmanje je pet djevojaka silovano, a daljnja istraga će utvrditi sve detalje ovog šokantnog slučaja koji potresa Srbiju. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...