NJEGA INSTINKT NE VARA: Naš reprezentativac želja legendarnog Ronalda

Kenan Kodro bi mogao promijenti klub tokom januarskog prijelaznog roka.

  • Sport

  • 17. Jan. 2021  

  • 0

Mediji u Španij tvrde da je Kodro na listi želja Real Valladolida čiji je predsjednik legednarni Luis Nazario da Lima Ronaldo.

Na listi želja se još nalaze Carlos Bacca i Fernando Llorente, ali dovođenje Kodre obzirom na finansijske mogućnosti se čini najrealnijim.

Povremeni bh. reprezentativac je u Athletic Bilbau puno viša na klub nego na terenu pa se promjena sredine ne isključuje.

Ove sezone u španskoj La Ligi je odigrao svega 41 minutu, ali je za taj period uspio zabiti gol i to u pobjedi protiv Huesce s 2:0.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...