SVIREPO UBISTVO JASMINA BEROVIĆA: Raspisana međunarodna potjernica za osumnjičenim Marokancem...

Dvadesetpetogodišnji Hanani Benazi osumnjičen je kao treći učesnik u ubistvu Jasmina Berovića 17. novembra prošle godine.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo je međunarodnu potjernicu za 25-godišnjim Marokancem Hananijem Benazijem, za kojeg se sumnja da je treći migrant koji je učestvovao u ubistvu Sarajlije Jasmina Berovića 17. novembra prošle godine. 

Još se čeka na izručenje dvojice Markonaca uhapšenih u Srbiji i na Kosovu, a koji se, također, sumnjiče za ubistvo Berovića. 

Podsjećamo, Jasmin Berović ubijen je 17. novembra. Krvavi napad se dogodio u 22.25 sati ispred ugostiteljskog objekta “Caffe Bar Nelly” u Barskoj ulici u naselju Otes. 

U sukobu s trojicom migranata teške povrede zadobili su Husein Džilić i Tarik Džamalija. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...