OGLASIO SE BIVŠI DEČKO MILENE RADULOVIĆ: Evo šta je poručio nakon svjedočenja o silovanjima u školi glume...

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama.

  • Društvo

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Glumac Radovan Vujović, bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, jedan je od prvih koji je pružio podršku u rasvjetljavanju slučaja dugogodišnjeg zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića, piše "Objektiv". 

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog, ohrabruju djevojke koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

image/ Instagram

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, koja je istaknula da nije jedina, već da ima još djevojaka koje su prošle kroz iste strahote, a neke su bile i maloljetne, baš kao i ona

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...