GLEŽNJAČE KOJE IPAK NEMAJU KONKURENCIJU: Dio su outfita Angeline Jolie

Oskarovka je odabrala crne gležnjače brenda "Rag & Bone", klasični model "Walker" izrađen od glatke kože, s blagim špicom i udobnom debljom potpeticom od pet centimetara.

  • Žena

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Sudeći po njezinim odjevnim izborima u privatnim životu, nema tog outfita u kojem se Angelina Jolie ne osjeća bolje nego kad je od glave do pete odjevena u crno. Te nepogrešive klasike glumica se držala i za odlazak u kupovinu s kćeri Zaharom.

Mama Angelina Jolie i 16-godišnja Zahara kupovinu su obavile u trgovini "Target", a poslije su se okrijepile kafom u "Starbucksu". Za dnevni izlazak s kćeri Angelina je odjenula crni oversize kaput ispod kojeg je nosila poluprozirni top, a dolje crne traperice, piše Zadovoljna.hr.

Oskarovka je odabrala i crne gležnjače brenda "Rag & Bone", klasični model "Walker" izrađen od glatke kože, s blagim špicom i udobnom debljom potpeticom od pet centimetara. Za lakše obuvanje, ali i efektniji izgled, gležnjače imaju gumeni umetak na predjelu gležnja. Takav model gležnjača omiljen je mnogim ženama, neki će ga možda opisati dosadnim, ali riječ je o klasici koja nikada ne izlazi iz mode, nosivoj uz sve odjevne kombinacije.

Još malo crne Angelina je dodala s također vrlo klasičnom i jednostavnom crnom torbicom od glatke kože.

Angelina Jolie u 'dosadnim' gležnjačama bez konkurencije - 2Angelina Jolie nosi gležnjače brenda "Rag & Bone", model "Walker" (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...