ŽIVKOVIĆ RASPALIO PO ABAZOVIĆU: Dritanovo partijsko zapošljavanje vulgarnije i primitivnije od prethodnika

On je istaknuo da pametan i pošten čovjek ovako nešto nikada ne bi radio, "a ako to i uradi, barem bi ćutao".

  • Regija

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 1

Nekadašnji poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Liberalnog saveza Miodrag Miko Živković kazao je da sa prezirom gleda na izjavu dopremijera Crne Gore Dritana Abazovića povodom privođenja predsjednika opštine Ulcinj Ljora Nrekića i njegovih saradnika zbog sumnje u partijsko zapošljavanje.

- Upravo sada pročitah slavodobitno tviter saopštenje Dritana Abazovića u kojem ozareno likuje i obavještava javnost da je u Ulcinju uhapšen gradonačelnik tog grada sa nekoliko svojih saradnika zbog partijskog zapošljavanja. Saopšti to Dritan, iako mi svakodnevno vidimo da on lično i svi njegovi saradnici, isto to rade u mnogo vulgarnijem i primitivnijem obliku od svojih prethodnika. Istina, za sada su rodbinske veze prioritetnije - napisao je Živković na svom Facebook profilu.

On je istaknuo da pametan i pošten čovjek ovako nešto nikada ne bi radio, "a ako to i uradi, barem bi ćutao".

- Svakako da trebaju odgovarati svi oni koji su zapošljavali mimo zakona i jasnih procedura svoje srodnike i vjerne partijske poslušnike i tu ne smije biti izuzetka, ali najmanje imaju pravo o tome da govore oni koji nastavljaju da zapošljavaju "murte" koji su mnogo gori od prethodnih "kurta" - zaključio je Živković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...