A MRTAV-TRIJEZAN: Udario u četiri vozila za 15 minuta

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zadržan u virovitičkoj bolnici radi analize krvi na droge i lijekove.

  • Hronika

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 0

Muškarac (71) iz Virovitice svojim je vozilom za samo 15 minuta udario u četiri druga vozila, pri čemu je jedna osoba (29) lakše povrijeđena, saopćila je danas virovitičko-podravska policija.

Ovaj niz saobraćajnih nezgoda dogodio se u ponedeljak popodne tako što je vozač najprije u Bečkoj ulici prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo u kojem je za volanom bio 23-godišnji mladić.

Iako su, navodi se, obojica pokušala da izbjegnu kontakt, oba vozila su ipak oštećena.

Nastavivši vožnju, 71-godišnji muškarac je u ulici Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotnu traku kolovoza, udario u automobil kojim je upravljala djevojka od 23 godine.

Navodi se da je ovaj vozač ponovo napustio mjesto udesa i udaljio se te u ulici 30. maja još jednom prešao na suprotnu stranu i udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Ni tu se nije zaustavio, već je nastavio da se kreće nekontrolisano u istom smjeru da bi četvrti put udario u prednju lijevu stranu vozila, kojim je upravljala ženska osoba stara 35 godina.

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zadržan u virovitičkoj bolnici radi analize krvi na droge i lijekove.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna, prenijela je Hina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...