SRBIJA U ŠOKU: Najmlađa žrtva pohotnog učitelja glume imala samo 10 godina!

Ukupno devet djevojaka optužilo je beogradskog profesora glume Miroslava Miku Aleksića (68) da ih je silovao i seksualno zlostavljao. Njegova najmlađa žrtva je u trenutku silovanja imala samo deset godina!

  • Društvo

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 0

Djevojke su tokom istrage detaljno ispričale policajcima kako ih je Aleksić skidao gole, lizao ih i pipkao, rekle su da im je gurao prste i vibratore i 'masirao' ih spolnim organom po tijelu! 

Izvor "Informera" iz istrage prenosi da će Mika Aleksić, osim za silovanje i seksualno zlostavljanje maloljetnica, biti optužen i za "obljubu djeteta mlađeg od 14 godina", za šta je zapriječena višegodišnja robija.

- Izjave devojaka koje je Aleksić zlostavljao u svojoj školi glume 'Stvar srca' u centru Beograda, zgrozile su i najiskusnije inspektore. Žrtve su do detalja opisale torturu kroz koju su prolazile s njim dok su bile maloletne. Aleksić se, prema iskazima oštećenih, prema svojim učenicima ponašao kao lider nekog bolesnog pedofilskog kulta. Najpre im je uterivao strah u kosti pa je onda veoma perfidno manipulisao njima i godinama ih iskorišćavao... - objašnjava izvor "Informera".

Aleksić je, prema svjedočenju žrtava, djevojke zlostavljao uglavnom u svojoj kancelariji.

- Tamo ih je redovno silovao, to je bila njegova uobičajena aktivnost... Skidao ih je gole, terao ih da legnu na sto, pa ih je pipkao i lizao po telu dok su u učionici pored bila druga deca. Naivnim devojčicama je pričao da tako vežbaju za filmski kadar, da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smeju da pričaju... S najmanje dve svoje žrtve je imao klasičan seks, a ostale je oralno zadovoljavao, 'masirao' ih spolnim organom po telu ili im je nabijao prste i vibrator u vaginu. Dve najmlađe žrtve imale su u vreme zlostavljanja samo 10 i 13 godina. Tu najmlađu žrtvu je prstima i vibratorom deflorisao! - prenosi sagovornik "Informera" iz istrage, koji kaže da žrtve međusobno nisu znale jedna za drugu.

- Dok je Aleksić zlostavljao nesrećnu decu u kancelariji, ostali učenici su bili u susednoj prostoriji i radili vežbe koje im je on zadavao. On je računao na to da devojčice iz straha neće nikome pričati o tome, a svakoj svojoj žrtvi je govorio da je jedinstvena i da je to što rade u svrhu njihove pripreme za glumački posao... - ispričao je ovaj izvor. Monstruozna tortura Miroslava Aleksića nad nesretnim učenicama trajala je decenijama, jer je Aleksić podučavao djecu glumi još od 1971. godine i kroz njegovu školu prošlo je više od 3.000 učenika!

Posljednje zlostavljanje prije mjesec dana

- Mika je poslednju maloletnicu seksualno zlostavljao pre samo mesec i po dana i zapravo je ona sa glumicom Milenom Radulović najzaslužnija za to što je sve izašlo navidelo. Naime, ta devojčica je nekako saznala da je Milena prošla kroz sličnu torturu pa je rešila da kontaktira s njom i da joj se poveri. Kad je glumica od te devojčice čula šta joj je profesor radio, shvatila je da ona nije bila jedina žrtva pa je rešila da pedofilu konačno stane na put i da kaže šta joj se dešavalo - priča izvor "Informera"  i dodaje:


- Radulovićeva je podnela prijavu protiv bivšeg profesora glume i izašla u javnost sa svim detaljima zlostavljanja koje je pretrpela kad je imala samo 17 godina. To je ohrabrilo i ostale Mikine žrtve da svedoče. Za sada je njih devet optužilo Aleksića u policiji za zlostavljanje, ali je sasvim moguće da ih je bilo mnogo više. Za sada su do tužilaštva stigle četiri krivične prijave protiv Aleksića, i to zbog zlostavljanja Milene Radulović i još tri devojke, među kojima je i maloletnica koja je silovana pre mesec i po dana.

Podsjetimo, Milena Radulović javno je ispričala da je šest godina bila u školi Mike Aleksića, kada ju je on prvi put silovao, 2012. godine. Tada je imala 17 godina, a on 61 godinu.

Aleksiću je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...